DOBRODOŠL​I NA SPLETNI STRANI NAVRHU.PRVA.SI!

PRVA je od leta 2018 generalni sponzor slovenske reprezentance v športnem plezanju - slovenske športne plezalke in plezalce s ponosom imenujemo prvi na vrhu. Med 2. in 3. septembrom bodo na tekmi svetovnega pokala v težavnostnem plezanju pred slovenskim občinstvom pomerili svoje moči z najboljšimi svetovnimi športnimi plezalkami in plezalci.

Letos bo to sploh posebno doživetje​, saj se bo tekma prvič odvijala na prostem, na novi plezalni steni v Plezalnem centru Koper - Plus Climbing. Ker si ekipa zasluži najmočnejšo navijaško podporo, imate tukaj ekskluzivno priložnost, da za prve na vrhu brezplačno navijate z nami.

Bodimo skupaj PRVI na vrhu!

PRVA Osebna zavarovalnica v sodelovanju s Planinsko zvezo Slovenije & »Slovenia climbing team«

KAKO SI ZAGOTOVIŠ BREZPLAČNO VSTOPNICO? ENOSTAVNO!

PRVA obiskovalcem, ki boste izpolnili spodnji obrazec, omogoča brezplačno vstopnico za dogodek. Odraslim, ki boste izpolnili obrazec ter nam omogočili dostop do osebnih podatkov, bomo za ogled plezalnega spektakla v Kopru podarili največ dve brezplačni vstopnici – za eno odraslo osebo in za enega nepolnoletnega otroka, starejšega od 8 in mlajšega od 18 let, katerega zakoniti zastopnik je prijavitelj. Otroci do vključno 8. leta starosti imajo brezplačni vstop na dogodek in ne potrebujejo vstopnice. Vaše osebne podatke bomo uporabili za to, da vam bomo lahko posredovali predstavitev ugodnosti in produktov, ki jih nudimo v PRVI Osebni zavarovalnici in PRVI Pokojninski družbi. V kolikor svojih podatkov ne želite delite z nami, pa vas vabimo, da na spletni strani Eventim vstopnice kupite ter tudi vi s svojo prisotnostjo in navijanjem podprete slovenske športne plezalke in plezalce. Več informacij o dogodku vam je na voljo na uradni strani www.worldcups​lo.com.

Ste starejši od 18 let?

DA NE

V promocijski akciji lahko sodelujejo samo starejši od 18 let.

Povabite svoje starše ali skrbnike in pridobite poleg vstopnice za odrasle še dodatno vstopnico za mladoletnega obiskovalca.